Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Extended

Område: Söderhamn
Arena/Plats: Söderhamns Teater
Kategori: Evenemang, Film & Teater, Dans
Datum: Tisdag 2 apr 2019

Från 100 SEK

Helen Franzén djupdyker i det solistiska arbetet med verket Extended Denna gång är det hon själv som dansar. Hon fortsätter sitt utforskande kring idéer som rör tid, sinnesförnimmelser och det mänskliga minnet. Är det möjligt att återerövra och hävda sin äganderätt till ett fysiskt minne?

Extended är ett retrospektivt solo där minnen från dåtid och nutid blandas samman och tolkas om. Rörelsefragment dyker upp och gör sig påminda, spår som kommit på avvägar tar plats på nytt och skapar nya fysiska sensationer. Även musiken har en tillbakablickande ingång.
Information om arrangemanget:
Koreografi och dans: Helena Franzén Musik: Jukka Rintamäki Kostym: Helena Franzen/ Skrädderikompaniet LiLaRo Scenografi: Håkan Jelk Projektioner och foto: Håkan Jelk

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
2 Apr
Tisdag 2 apr 2019 19:00 - 19:50 Söderhamns Teater
2 Apr
Tisdag 2 apr 2019 19:00 - 21:00 Söderhamns Teater

Snabbfakta

Prisinformation
Vuxen 200 kr / Scenpass 150 kr / Ungdom 100 kr. - Köp med BOKA-knappen, överblivna biljetter i entrén en timme innan föreställning. Föreställningen är ca. 50 minuter. Scenpasserbjudande: 50 kr

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 070-251 64 75
Arrangör e-post
[email protected]
Kontaktperson
http://soderhamn.riksteatern.se/repertoar/85736
E-post
[email protected]

Faciliteter och service

Faciliteter
WC Rökfritt  

Länkar

Hotell

First Hotel Statt Söderhamn

Avstånd: 485 meter
First Hotel Statt ligger i centrala Söderhamn och har funnits på plats sedan 1880. Vissa av rummen har utsikt över torget framför stadshuset.
Hotell

Best Western Hotell SöderH

Avstånd: 1,2 km
Ett litet lugnt privatägt kusthotell med familjekänsla. Hotellet erbjuder en harmonisk och genuin hotellmiljö med fri bevakad parkering alldeles utanför hotellet. Beläget intill E4:an och med promenadavstånd till Söderhamns Centrum och Resecentrum (tåg/buss station).
Vandrarhem

Funemässens vandrarhem

Avstånd: 4,1 km
Välkommen till Söderhamn och Funemässen. Funemässen ligger på Flygstaden på g:a flottiljområdet F15. Här bor ni lugnt och skönt på vårt vandrarhem i en avslappnande miljö. Vi har en lunchrestaurang som är öppen varje vardag som många Söderhamnare har som favorit.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Söderhamns boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter