Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Föreläsning - Barn beter sig bra, om de kan

Område: Söderhamn
Arena/Plats: Staffangymnasiet
Kategori: Föreläsningar & Seminarier
Datum: Onsdag 6 mar 2019

Från 200 kr

En föreläsning för dig som vill kunna förstå vad det är som får barn att tjata, krångla och bråka.Barn gör så gott de kan, beteenden beror oftast inte på bristande motivation, utan på att barnet inte har förmågan som behövs.

Vi ska inte föra ett krig mot symtomen; barnet bråkar, barnet vill inte somna ensam, barnet ljuger och överdriver, barnet tjatar och klänger osv. utan börja med försöka förstå och därefter hitta sätt att hantera det som händer.

Föreläsningen bygger på modern utvecklingspsykologi som förmedlas på ett lättförståeligt och användbart sätt för att ge föräldrar och personal som arbetar med barn möjlighet att hitta långsiktiga lösningar - en positiv förändring för barnet, familjen och barngruppen.

För vem? Vuxna som möter barn i sitt arbetsliv och alla slags föräldrar som vill lära sig mer.

Du kan hitta mer info om Eva-Lena Larsdotter som föreläser: http://www.evalenalarsdotter.se
Förskollärare med Magisterexamen i Barn- och Ungdomsvetenskap. Ett års distansutbildning med fördjupning inom anknytning, separationsbaserade symtom och mognadsprocesserna genom Dr Gordon Neufeld, Kanadas främste barn- och ungdomspsykolog med ett utvecklingsvetenskapligt perspektiv.

Respons från tidigare åhörare:

"Jag vill verkligen tacka för en av de bästa föreläsningar jag varit på. Budskapet och infallsvinklarna blev så tydligt i och med att du varvade personligt, fiktiva människor och hämtat från litteraturen.Vi kolleger diskuterade kvällen och alla är samstämmiga med att Du är toppen som föreläsare! Tack och lycka till."
Gun, förskollärare, Uppsala

”Du berör mig, du är rolig, klok och förmedlar på ett intressant och lättsamt sätt. Du är suverän! Härlig dialekt! TACK!”
Emilia, Ystad

”Underbart bra föreläsning, önskar att alla mina vänner och kollegor i skolan skulle fått höra detta. Tydligt, inspirerande och viktigt är ord som dyker upp när jag tänker på föreläsningen. ”Rondellen” är så målande och bra - den är nu etsad i hjärnan och jag tar med den i morgon när jag går till jobbet."
Jennie, specialpedagog, Luleå

”GRYM föreläsning. Du verkar verkligen brinna för att förmedla detta. Glad, rolig, erfaren och professionell.”
Margareta, sjuksköterska, Piteå

”Engagerad föreläsare. Passar både till föräldrar och pedagoger. Tänkvärda tips som jag kan använda med hela barngruppen, barnen individuellt och med mina egna barn.” Anna, förskollärare, Ljungsbro

"Tycker du var jättebra och engagerad. Framförandet var så fullt av positiv energi att timmarna gick fort. Praktiskt och tydliga exempel varvat med teori. Det var toppen. Nyfiken också, för jag känner igen beteendet från mig själv." Henrik, Hudiksvall

”Jag satt först och tänkte ”3h är väldigt lång tid för att sitta och lyssna”, men det slutade med att jag kände ”jag vill vara höra mer”. Så intressant och bra inställning till våra fantastiska barn som alla bör bli sedda till den person dom själva är.” Evelina, Falun

"Det märks att du brinner för det här! Du delar med dig av ditt liv och förmedlar det du kan med glädje, det är lätt att förstå och "hänga med" i det du säger. Jag tar med mig ALLT och jag kan använda det du berättat i mitt privatliv och i mitt arbete. Tack för en superbra föreläsning!”
Christina, fritidspedagog, Bollnäs

”Att du med humor och bra exempel förklarar olika grejer så man förstår och tar in. Jag tycker du var superbra! Tack! Satt som trollbunden. Allt var värdefullt och lärorikt.” Marianna, säljare, Gnesta

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
6 Mar
Onsdag 6 mar 2019 18:00 - 21:00 Staffangymnasiet

Snabbfakta

Prisinformation
200 - 300 kr. Förköpsrabatt finns:https://billetto.se/e/barn-beter-sig-bra-om-de-kan-soderhamn-biljetter-324797/

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 0705098783
Arrangör e-post
[email protected]
Kontaktperson
Eva-Lena Larsdotter

Faciliteter och service

Faciliteter
WC

Länkar

Vandrarhem

Funemässens vandrarhem

Avstånd: 4,2 km
Välkommen till Söderhamn och Funemässen. Funemässen ligger på Flygstaden på g:a flottiljområdet F15. Här bor ni lugnt och skönt på vårt vandrarhem i en avslappnande miljö. Vi har en lunchrestaurang som är öppen varje vardag som många Söderhamnare har som favorit.
Hotell

Best Western Hotell SöderH

Avstånd: 1,1 km
Ett litet lugnt privatägt kusthotell med familjekänsla. Hotellet erbjuder en harmonisk och genuin hotellmiljö med fri bevakad parkering alldeles utanför hotellet. Beläget intill E4:an och med promenadavstånd till Söderhamns Centrum och Resecentrum (tåg/buss station).
Hotell

First Hotel Statt Söderhamn

Avstånd: 428 meter
First Hotel Statt ligger i centrala Söderhamn och har funnits på plats sedan 1880. Vissa av rummen har utsikt över torget framför stadshuset.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Ons 6 mar 2019 18:00 - 21:00 @ Staffangymnasiet
OK

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Söderhamns boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter