Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

School´s Out 2018

Område: Söderhamn
Arena/Plats: Söderhamns Centrum
Kategori: Barn & Familj, Barnaktivitet, Festival, [...]
Datum: Onsdag 13 jun 2018

2017 flyttades arrangemanget till Gurkparken och slog alla tidigare rekord med ca 15 000 besökare i alla åldrar.
På Schools Out skall det finnas något för alla - oavsett ålder och intresse ska det finnas ett roligt och nyktert sätt att fira sommarlovets start. Evenemanget är dessutom helt gratis!

School´s Out har sedan starten 2007 utvecklats genom ungdomsinflytande och ett stort engagemang till ett av Söderhamns största musikevenemang. Evenemanget är en nykter och gratis endagsfestival i anslutning till Söderhamns centrum. Festivalen är för alla åldrar men med inriktning på ungdomar. Vi vill ge alla chansen att uppleva en festival med etablerade artister oavsett vem man är och varifrån man kommer. Vi har medvetet valt att lägga evenemanget på skolavslutningen för skjuta på eventuella alkoholdebuter och att visa att man kan ha roligt utan alkohol.

En annan av grundstenarna är att vi jobbar helt utifrån röstning, när det gäller val av artister, som under åren exploderat i antal artistönskningar och röstantal.

Artister som är klara för årets School´s Out
CHRIS KLÄFFORD - Vinnare i 2017 års upplaga av Idol.

KALIFFA - Ingen kan ha undgått sommarens stora hit ”Helt seriöst” med Kaliffa som också tog hem titeln "Årets låt" på P3 Guld!

RHYS - Hennes senste singel "No Vacancy" har precis släppts.

MIKE PERRY - slog igenom med ”The Ocean” som var den tredje mest spelade låten på Spotify i Sverige 2016 och som nu nästan har en halv miljard spelningar på Spotify. ”The Ocean” låg på topp 10 i över 20 länder.

ANIS DON DEMINA - Anis fick sitt genombrott på YouTube sommaren 2017 och har även där byggt upp en bred skara fans och har idag över 120 000 följare på sin YouTube kanal.

LBSB - Med över 50 inbokade liveframträdanden bara under 2017 har gruppen har börjat vinna allt mer mark runt om i landet och i takt med att spelningar avklaras växer också ryktet om LBSB som en grym liveakt.

MOLLY SANDÉN - Sedan Molly började släppa eget material på svenska har landet lämnats i en slags Molly-feber. Singeln "Rygg Mot Rygg" har sålt platina och "Utan Dig" har naglat sig fast på topplistorna. Molly Sandén är på allas läppar just nu och 27 April släpps hennes senaste album "STÖRRE".

HANNA FERM - Med en promilles marginal ställdes Hanna Ferm och Chris Kläfford mot varandra i finalen av Idol 2017. Aldrig tidigare i tävlingens historia har det skiljt så få röster i semin.

CHERRIE - Debuterade med låten ”Intro” som släpptes 2014 och följde sedan upp med uppmärksammade hiten ”Tabanja” som blev nominerad till ”Årets video” och Cherrie till ”Årets Nykomling” på Grammisgalan 2016. I april 2016 släppte hon sitt debutalbum “Sherihan” och vann bland annat pris på Grammisgalan, P3 Guld, Manifestgalan 2017.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
13 Jun
Onsdag 13 jun 2018 17:00 - 00:00 Söderhamns Centrum

Snabbfakta

Prisinformation
Evenemanget är kostnadsfritt

Kontaktinformation

Mobilnummer
+46 (0)705877900
Arrangör e-post
[email protected]
Kontaktperson
Marcus Wågström
E-post
[email protected]

Faciliteter och service

Faciliteter
Fri entré WC Barnvänligt

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Ons 13 jun 2018 17:00 - 00:00 @ Söderhamns Centrum
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Söderhamns boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter