Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

School´s Out 2018 - Söderhamns drogfria skolavslutningsfest

Område: Söderhamn
Arena/Plats: Söderhamns Centrum
Kategori: Barn & Familj, Barnaktivitet, Festival, [...]
Datum: Onsdag 13 jun 2018

2017 flyttades arrangemanget till Gurkparken och slog alla tidigare rekord med ca 15 000 besökare i alla åldrar.
På Schools Out skall det finnas något för alla - oavsett ålder och intresse ska det finnas ett roligt och nyktert sätt att fira sommarlovets start. Evenemanget är dessutom helt gratis! School´s Out lägger stor tyngd i vad Söderhamnarna har önskat och vi ligger i framkant med aktuella artister men också en stor variation av musikstilar.

School´s Out har sedan starten 2007 utvecklats genom ungdomsinflytande och ett stort engagemang till ett av Söderhamns största musikevenemang. Evenemanget är en nykter och gratis endagsfestival i anslutning till Söderhamns centrum. Festivalen är för alla åldrar men med inriktning på ungdomar. Vi vill ge alla chansen att uppleva en festival med etablerade artister oavsett vem man är och varifrån man kommer. Vi har medvetet valt att lägga evenemanget på skolavslutningen för skjuta på eventuella alkoholdebuter och att visa att man kan ha roligt utan alkohol.

En annan av grundstenarna är att vi jobbar helt utifrån röstning, när det gäller val av artister, som under åren exploderat i antal artistönskningar och röstantal.

Vilka artister som kommer till School´s Out presenteras under våren...
Första artisten ut är
Chris Kläfford som blev vinnare i 2017 års upplaga av Idol. Detta efter en höst präglad av ett enormt stöd från publiken som hänförts av hans känsliga tolkningar av låtar som "Imagine" och "Utan dina andetag". Chris framträdande av "Imagine" från Idols slutaudition är det klipp som fått mest visningar någonsin på Idols YouTube-kanal. Debutsingeln "Treading Water" gjorde allt annat än att trampa vatten och tog sig direkt in på Spotify-listans förstaplats.

Andra artisten som är klar för School´s Out är Kaliffa
Ingen kan ha undgått sommarens stora hit ”Helt seriöst” med Kaliffa som också tog hem titeln "Årets låt" på P3 Guld!
Hoffmaestro-medlemmen Kaliffa Karlsson har under de senaste åren gjort stort avtryck på den svenska hiphop- och reggaescenen. Hösten 2016 släppte han albumet ”Kalibreraren” innehållandes hits som ”Spontanitet”, ”Kalibrera” och ”Kontakt” (tillsammans med Syster Sol). I juni släpptes singeln ”Helt seriöst” som toppat listorna hela sommaren och med över 17 miljoner streams på Spotify fortsätter snurra flitigt både digitalt och på radio.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
13 Jun
Onsdag 13 jun 2018 17:00 - 00:00 Söderhamns Centrum

Snabbfakta

Prisinformation
Evenemanget är kostnadsfritt

Kontaktinformation

Mobilnummer
+46 (0)705877900
Arrangör e-post
[email protected]
Kontaktperson
Marcus Wågström
E-post
[email protected]

Faciliteter och service

Faciliteter
Fri entré WC Barnvänligt

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Ons 13 jun 2018 17:00 - 00:00 @ Söderhamns Centrum
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Söderhamns boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter