Aurora: The Weight of a Shadow
08 Oct Söderhamns Teater

Aurora: The Weight of a Shadow

Evenemang Musik & Underhållning Show

Fr. 170 kr

Aurora är en gotisk rockföreställning, en extraordinär rockföreställning, animerade filmsekvenser och en livekonsert i ett.

Prisinformation

Vuxen 230 kr, Barn/Student/Pensionär 170 kr

Beskrivning

Den unga flickan Aurora har hamnat i djup sorg och därmed fastnat i en mystisk, mörk och gotisk slottsträdgård på kullen i staden Erville. Hennes enda följeslagare är en ond, maskerad gestalt som säger till Aurora att hon alltid kommer att vara bunden till trädgården, även om hon försöker fly. Därför gömmer sig Aurora i rädsla. Inga stadsbor vågar ens gå in till trädgården - förrän en dag, när en pojke, Oliver, passerar och av misstag möter Aurora bakom portarna.

Under tiden har en grupp av människor från staden samlats för att lösa mysteriet uppe i slottsträdgården. Med mystiska handskrivna papper från en sönderriven dagbok lägger de pusslet en gång för alla.

Aurora är en extraordinär rockföreställning, animerade filmsekvenser och en livekonsert i ett. Med inspiration från Tim Burtons filmer och Danny Elfmans musik startade det svenska bandet Nocean sitt tredje albumprojekt och skrev musiken efter en fiktiv historia som ett konceptalbum. Musiken är modern, melodiös hårdrock/metal med filmiska/symfoniska inslag. Musikalbumet släpptes digitalt (Spotify etc.) och fysiskt den 29 oktober 2021.

*Denna specialföreställning ingår även i ljudprojektet "Ekot från scenerna" som finansieras av Kulturrådet.

Språk: Svenska (musikens texter är på engelska)

Familjeföreställning från 13+ år

Läs mer på www.noceanofficial.com/tour

Plats : Söderhamns teater
Dörrar öppnas: 18:00
Föreställningen börjar: 18:30

Med stöd av Kulturrådet

Ledsagare går in gratis. För att boka rullstolsplats, maila [email protected]

Datum (<% occasionResult.length %>)

8 oktober 18:30 - 19:40