Härlig konsert på School´s Out

4 konserter du inte får missa i sommar

Fyll sommarkvällarna med musik och dans i goda vänners lag. Här har vi samlat fyra evenemang som bjuder på stämningsfulla konserter och klassiska utomhusscener. Hitta evenemangen att besöka i sommar, som alla på sitt sätt knyter an till Söderhamn och Hälsinglands färgstarka karaktär. 


1. Hälsinglands Visfestival - Alirs Öga

Stort artistuppbåd inviger en ny utomhusarena i Alirs Öga. Alirs öga är landets största landskapskonstverk vilket kommer att göra den till en ny unik utomhusarena som också är perfekt för att njuta av Hälsinglands vackra natur, med fantastisk utsikt från toppen över grönskande skogar och glittrande sjöar, de blå bergen och Söderhamns skärgård. Publiken kommer att kunna njuta av en fantastisk sommarkväll samt en unik festivalatmosfär och samtidigt känna dig nära naturen. En perfekt kombination. Välj mellan att uppleva festivalen från picknickfilten i det gröna gräset eller på första parkett med sittplats framför scenen. Var med och upplev Alirs Ögas första konsertkväll i junikvällen den 17/6-2023! Boka din plats här.

Artister och band på Hälsinglands Visfestival:

 • Bo Sundström från Bo Kaspers Orkester
 • Lisa Miskovsky
 • Monica Törnell
 • Sara Zacharias (dotter till Ted Gärdestad)
 • Anna Stadling
 • Iris Bergcrantz
 • Ida Wiklund
 • Hälsingefyr
 • Lisa Eismar

Prisinformation:

399 kr Plats i det gröna med egen filt eller stol
549 kr Sittplats på parkett
Barn under 10år går in gratis i målsmans sällskap

Visfestival på Alirs öga
Visfestival på Alirs öga - en festival du inte får missa!

2. School's Out - Söderhamn

School´s Out startade 2007 och är Gävleborgs största endagsfestival, som dessutom är helt gratis! Med School's Out firar vi in sommarlovet med artister, aktiviteter och underhållning - Helt drogfritt. Kom och upplev pulsen och glädjen över sommarens intåg i Söderhamn. 9/6-2023

Artister och band på School's Out

 • Elov och Benny
 • Annicka Wickihalder
 • Cornelia Jacobs
 • Casper the ghost

Läs mer på schoolsout.se


3. Småstadsliv på Östra berget - Söderhamn

Humorgruppen Småstadsliv flyttar in på Östra berget och vill satsa på riktig folkparkkänsla med kulörta lyktor, minigolf, servering och livemusik. Så småningom också en egen sommarföreställning, första scenen är skriven och mer på gång. Kanske dyker karaktären Agneta Patrull upp för att leda kvällar från scenen? Vi kan garantera att här kommer skratten flöda i dom ljumma sommarkvällarna och att det kommer bli stämningsfull plats att bara vara på! Håll koll på sommarens evenemang här
 

Utsikt över Söderhamns stad
Utsikt över Söderhamn från Östra berget

4. Live under sälgen - Kanonholmen Seafood

Fira in Lill-lördagarna med gänget på Kanonholmen varje onsdag - hela sommaren. Unna dig middag, livemusik och svalkande dryck i den fantastiska miljön med havet i direkt närhet. Sälgen på uteserveringen kommer fungera som musikscen, och om vädret skulle vara trist flyttar underhållningen in. Så, ingen fara på taket om man skulle lyckas pricka in en onsdag med busväder. Gäller samtliga onsdagar i sommar med start 7/6  (OBS 19/7 äger annat evenemang rum - Allsång på holmen, biljetter finns på samma plats) 

Biljetter till det eventet hittar du på billetto.se

Kanonholmen Seafood
Härlig sommarkväll på Kanonholmen