CBIS 236868
CBIS 1433616
CBIS 1433617
Visa hela bildenShow half image
Göra Sport & Motor Sport

Fallskärmshoppning i Söderhamn

Många skulle kalla det en dröm – att få hoppa ut från ett flygplan och sedan sväva fram över marken. Hos Söderhamns fallskärmsklubb kan alla som vill och vågar få en upplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder både tandemhopp och fallskärmskurser.

Söderhamns Fallskärmsklubb, SÖFK, är en ideell förening som grundades 1969 och håller till på Moheds flygfält, en mil väster om Söderhamn. Från och med 2013 flyger vi en Cessna 206 Turbo, som kan ta fem-sex hoppare till upp till 3500 meters höjd. Varje helg från april till oktober bedriver vi hoppning, och under sommaren anordnas mer omfattande arrangemang som hoppveckor, tävlingar, uppvisningar m.m.

Vid vår hangar har vi kafé och utsikt över hela fältet. Hit är alla välkomna! Hoppare, familjer, barn och alla andra som trivs med Söderhamns Fallskärmsklubb. Vår målsättning är att alla som kommer till oss ska trivas lika bra och förhoppningsvis bli lika fascinerade av sporten som vi. Många av de som brukar vara med på klubben är faktiskt inte hoppare själva, utan kommer för den goda stämningen som råder på klubben.

Att hoppa fallskärm är något många drömmer om att prova på, och det är en oförglömlig upplevelse. Är du sugen på att få veta hur det är att känna fartvind i 190km/h och sedan sakta segla ner med utsikt över skärgården? Kontakta oss eller besök oss på fältet för att se hur det går till och få svar på dina funderingar.

Kursdatum:
Kurs 1; 19-22 april
Kurs 2; 30 maj - 2 juni
Om intresse finns kan vi kanske arrangera en kurs någon gång i Juli/augusti.

Hjärtligt välkommen!Kontakt:
Tandem
070-559 51 24 (helst efter 18 vardagar)
[email protected]

Kurs
[email protected]

Uppvisningar
[email protected]

Allmäna frågor
[email protected]