Cool scen på School´s Out i Gurkparken, Söderhamn

Evenemangsformulär

Vill du publicera information om ditt evenemang på visitsoderhamn.se?  Här finns det möjlighet för arrangörer att skapa kommande evenemang via vår hemsida. Fyll i formuläret så hjälper vi dig att publicera ditt evenemang kostnadsfritt.

Genom att fylla i vårt formulär "Skapa evenemang", kan du som arrangör anmäla de evenemang som äger rum under året, och därmed göra dem synliga i vår kalender på visitsoderhamn.se.

Våra krav för publicering är att evenemanget ska vara publikt, rikta sig till allmänheten och att det ska äga rum i Söderhamn. Det är förbehållet Visit Söderhamn att bedöma om evenemanget ska publiceras, samt att granska och eventuellt göra mindre ändringar i texter innan publicering sker.

Fyll i samtliga fält i formuläret. Hittar du inte rätt arena i listan, välj Söderhamn, och notera i beskrivningen mer exakt var evenemanget äger rum.

BILDER
För att vi ska kunna publicera ett evenemang vill vi att en eller flera bilder bifogas i mediafliken (formuläret). Bilder får vara högst 2 MB, och tillåtna filtyper är gif, jpg och png.

Ni som uppgiftslämnare ansvarar för att det är helt godkänt av fotografen att vi får använda bilderna utan kostnad samt att eventuella personer på bilden gett sitt godkännande för publicering.
Vi har ett ständigt inflöde av evenemangstips, och vi publicerar dem så fort vi kan. Normalt sett hanteras dessa inom 5 arbetsdagar, så tipsa oss därför om ditt evenemang i god tid.