Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Fallskärmshoppning i Söderhamn

Adress: Mohed 6591, 82692 Söderala Visa karta

Adress: Mohed 6591, 82692 Söderala

Många skulle kalla det en dröm – att få hoppa ut från ett flygplan och sedan sväva fram över marken. Hos Söderhamns fallskärmsklubb kan alla som vill och vågar få en upplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder både tandemhopp och fallskärmskurser.

 

Söderhamns Fallskärmsklubb, SÖFK, är en ideell förening som grundades 1969 och håller till på Moheds flygfält, en mil väster om Söderhamn. Från och med 2013 flyger vi en Cessna 206 Turbo, som kan ta fem-sex hoppare till upp till 3500 meters höjd. Varje helg från april till oktober bedriver vi hoppning, och under sommaren anordnas mer omfattande arrangemang som hoppveckor, tävlingar, uppvisningar m.m.

Vid vår hangar har vi kafé och utsikt över hela fältet. Hit är alla välkomna! Hoppare, familjer, barn och alla andra som trivs med Söderhamns Fallskärmsklubb. Vår målsättning är att alla som kommer till oss ska trivas lika bra och förhoppningsvis bli lika fascinerade av sporten som vi. Många av de som brukar vara med på klubben är faktiskt inte hoppare själva, utan kommer för den goda stämningen som råder på klubben.

Att hoppa fallskärm är något många drömmer om att prova på, och det är en oförglömlig upplevelse. Är du sugen på att få veta hur det är att känna fartvind i 190km/h och sedan sakta segla ner med utsikt över skärgården? Kontakta oss eller besök oss på fältet för att se hur det går till och få svar på dina funderingar.

För mer information gå in på klubbens egna hemsida.

Hjärtligt välkommen!

Visa mer

Om denna aktivitet

Arrangör e-post
Pris från
2950 SEK
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7400.cbischannel-20255.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails