Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

School´s Out 2019

Område: Söderhamn
Arena/Plats: Söderhamns Centrum
Kategori: Barn & Familj, Barnaktivitet, Festival, [...]
Datum: Torsdag 13 jun 2019

På Schools Out finns något för alla - oavsett ålder och intresse ska det finnas ett roligt och nyktert sätt att fira sommarlovets start. Under festivalen kan du lyssna på flera aktuella artister, åka karuseller och ta del av aktiviteter.

School's Out är ett av Gävleborgs största evenemang. Arrangemanget har utvecklats till en gratis och nykter endagsfestival, där något för alla åldrar finns representerat. School's Out hade mellan 15 000-20 000 besökare under 2018. School´s Out lägger stor tyngd i vad Söderhamnarna har önskat och vi ligger i framkant med aktuella artister men också en stor variation av musikstilar.

School´s Out har sedan starten 2007 utvecklats genom ungdomsinflytande och ett stort engagemang till ett av Gävleborgs största evenemang. Evenemanget är en nykter och gratis endagsfestival i anslutning till Söderhamns centrum. Festivalen är för alla åldrar men med inriktning på ungdomar. Vi vill ge alla chansen att uppleva en festival med etablerade artister oavsett vem man är och varifrån man kommer. Vi har medvetet valt att lägga evenemanget på skolavslutningen för skjuta på eventuella alkoholdebuter och att visa att man kan ha roligt utan alkohol.

En annan av grundstenarna är att vi jobbar helt utifrån röstning, när det gäller val av artister, som under åren exploderat i antal artistönskningar och röstantal.

Artister som är klara för årets School´s Out
Dynoro - Norlie & KKV - Ruben - Imenella - Jireel - Victor Leksell - Malou Prytz - Kuselofte - Vlad Reiser

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
13 Jun
Torsdag 13 jun 2019 17:00 - 00:00 Söderhamns Centrum

Snabbfakta

Prisinformation
Evenemanget är kostnadsfritt

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 0270-75121
Arrangör e-post
[email protected]
Kontaktperson
Marcus Wågström
E-post
[email protected]

Faciliteter och service

Faciliteter
Fri entré WC Barnvänligt

Länkar

Evenemangslänk
https://www.schoolsout.se/
Bed & Breakfast

Klapparvikens B&B

Avstånd: 4,1 km
Välkommen till ett mysigt boende alldeles vid havet!
Hotell

Best Western Hotell SöderH

Avstånd: 1,8 km
Ett litet lugnt privatägt kusthotell med familjekänsla. Hotellet erbjuder en harmonisk och genuin hotellmiljö med fri bevakad parkering alldeles utanför hotellet. Beläget intill E4:an och med promenadavstånd till Söderhamns Centrum och Resecentrum (tåg/buss station).
Hotell

First Hotel Statt Söderhamn

Avstånd: 1,1 km
First Hotel Statt ligger i centrala Söderhamn och har funnits på plats sedan 1880. Vissa av rummen har utsikt över torget framför stadshuset.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Söderhamns boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter