Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Juniorskate / Nybörjarskate / Skateboardskola i Söderhamn

Område: Söderhamn
Kategori: Evenemang, Barn & Familj, Barnaktivitet, [...]

Vår juniorskate är igång igen för inomhussäsongen! Här är du upp till 13 år välkommen, ingen tidigare erfarenhet krävs och utrustning finns att låna.

Vår Juniorskate är igång igen för inomhussäsongen!

Varje lördag kl.12.00-14.00 kör vi nybörjarskate/skateskola där vi är med och instruerar, tipsar och hjälper dig igång med åkningen.
Har du inte egen utrustning finns såväl skateboard som skydd och hjälm att låna. (Tänk dock på att antalet är begränsat, speciellt hjälmar då storlekarna varierar)

Håll utkik i vårt flöde på ShamnskateTraversen här på Facebook, på www.shamnskate.se eller www.instagram.com/shamnskate för ev. inställda pass eller ändra tider.

AVVIKANDE DAGAR/TIDER:
Lördag 26 okt: ev. stängt
Lördag 2 nov:: Nybörjarskaten utgår då vi kör en hel vecka med gratis skateskola/daycamp
Lördag 28 dec: Nybörjarskaten utgår då vi kör en hel vecka med gratis skateskola/daycamp

ÅLDERSGRÄNS:
Vi får ofta förfrågningar om åldersgräns, och där har vi egentligen ingen. Vi har haft så unga som i 2.-3 års åldern som varit med och provat, givetvis då i sällskap med förälder. Under 10 år är det gärna något vi ser beroende på hur självgående man är. Många föräldrar har även under årens lopp passat på att prova själva varav en hel del blivit riktigt bitna. :)

AVGIFT:
Som helt ny besökare brukar vi låta personen prova på helt avgiftsfritt första gången, även om det givetvis är önskvärt att man stödjer med att betala medlemsskapet, i vilket det även ingår olycksfallsförsäkring.
Detta innebär:
Första gången: Årsmedlemsskap 100:- inkl. första åkavgiften.
Därav dagpass: 50:- , månadspass: 250:- (gäller även på ordinarie tider), eller ett säsongspass som gäller för tjej- och nybörjarskatepassen á 500:-

ÖVRIGT:
Då skateboard har relativt hög inlärningströskel och krävs en del tid på brädan vill vi tipsa om att man som nybörjare oavsett nivå alltid är välkommen även på ordinarie tider. Skillnaden är att vi då inte garanterar att vi har någon aktiv coach på plats som är med och hjälper till, men absolut ingen omöjlighet även då.
Du som tjej kan även givetvis även komma på vår specifika tjejskate där vi också har coachad verksamhet(dag och tid i skrivande stund ännu inte satt denna säsong.).

https://www.instagram.com/SoderhamnSkate
https://www.facebook.com/SoderhamnSkateboard/

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
29 Feb
Lördag 29 feb 2020 12:00 - 14:00 Traversen, Söderhamns Skateboardhall
7 Mar
Lördag 7 mar 2020 12:00 - 14:00 Traversen, Söderhamns Skateboardhall
14 Mar
Lördag 14 mar 2020 12:00 - 14:00 Traversen, Söderhamns Skateboardhall
21 Mar
Lördag 21 mar 2020 12:00 - 14:00 Traversen, Söderhamns Skateboardhall

Snabbfakta

Prisinformation
Som helt ny besökare brukar vi låta personen prova på helt avgiftsfritt första gången, även om det givetvis är önskvärt att man stödjer med att betala medlemskapet, i vilket det även ingår olycksfallsförsäkring. Detta innebär: Första gången: Årsmedlemsskap 100:- inkl. första åkavgiften. Därav dagpass: 50:- , månadspass: 250:- (gäller även på ordinarie tider), eller ett säsongspass som gäller för tjej- och nybörjarskatepassen á 500:-

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 0705328867
Telefonnummer
+46 0705328867
Mobilnummer
+46 0705328867
Arrangör e-post
[email protected]
Kontaktperson
Conny Björklund
E-post
[email protected]

Faciliteter och service

Faciliteter
WC Barnvänligt Rökfritt

Länkar

Bed & Breakfast

Klapparvikens B&B

Avstånd: 4 km
Välkommen till ett mysigt boende alldeles vid havet!
Hotell

First Hotel Statt Söderhamn

Avstånd: 1,1 km
First Hotel Statt ligger i centrala Söderhamn och har funnits på plats sedan 1880. Vissa av rummen har utsikt över torget framför stadshuset.
Hotell

Best Western Hotell Söderhamn

Avstånd: 1,9 km
Ett litet lugnt privatägt kusthotell med familjekänsla. Hotellet erbjuder en harmonisk och genuin hotellmiljö med fri bevakad parkering alldeles utanför hotellet. Beläget intill E4:an och med promenadavstånd till Söderhamns Centrum och Resecentrum.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Söderhamns boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7400.cbischannel-20255.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails