Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Nyårsfirande vid Rådhuset

Område: Söderhamn
Arena/Plats: Söderhamn City
Kategori: Jul & Nyår, Konsert
Datum: Tisdag 31 dec 2019

Nu sparkar vi igång jubileumsåret och välkomnar 2020 med ett fantastiskt nyårsfirande på Rådhustorget. Upplev maxad lasershow, liveuppträdande med Engmans kapell och tal av kommunstyrelsens ordförande.

Välkomna att fira in vårt jubileumsår!

Musik, laser och nyskriven musik. Jubileumsåret får en start som slår an tonen för ett fint år av firande. Vi hoppas du vill vara med när startskottet går på Rådhustorget!

Söderhamn har sedan 375-års firandet haft en fin tradition med att fira tolvslaget på Rådhustorget i Söderhamn. Traditionen fick ett nytt förtecken redan 2018 då kommunen beslutade att inte längre använda fyrverkerier utan istället gick över till att bjuda på en spektakulär show med musik och laser.

Engmans kapell gör exklusiv låt
Nyårsfirandet i år kommer att bli startskottet för jubileumsåret 2020. Det kommer att innehålla de klassiska inslagen som lasershow, underhållning och tal – men i en förfinad tappning!

Det kommer att bli ett längre liveuppträdande innehållande några överraskningar och talet vid tolvslaget kommer att hållas av kommunalrådet John-Erik Jansson.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
31 Dec
Tisdag 31 dec 2019 22:00 - 00:30 Söderhamn City

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 0270-75353
Kontaktperson
Visit Söderhamn
E-post
[email protected]

Faciliteter och service

Faciliteter
Fri entré

Länkar

Bed & Breakfast

Klapparvikens B&B

Avstånd: 4,1 km
Välkommen till ett mysigt boende alldeles vid havet!
Hotell

First Hotel Statt Söderhamn

Avstånd: 4,1 km
Hotellet First Hotel Statt ligger i centrala Söderhamn och har funnits på plats sedan 1880. Vissa av rummen har utsikt över torget framför stadshuset.
Vandrarhem

Funemässens vandrarhem

Avstånd: 265 meter
Välkommen till Söderhamn och Funemässen. Funemässen ligger på Flygstaden på g:a flottiljområdet F15. Här bor ni lugnt och skönt på vårt vandrarhem i en avslappnande miljö. Vi har en lunchrestaurang som är öppen varje vardag som många Söderhamnare har som favorit.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Söderhamns boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7400.cbischannel-20255 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails